* * *

Informatie

* * *

Drop the 90’s zal voor de vierde keer gehouden worden als outdoor editie op zondag 30 juli 2017. Locatie Chasséveld Breda! Toegang is voor bezoekers vanaf 18 jaar en ouder.

Event info:
Wanneer: zondag 30 juli 2017
Tijd: 14.00 tot 22.00 uur
Waar: Chasséveld Breda
Tickets: Primera winkels, ticket pagina drop the 90’s en Facebook

Tickets:
De kaarten voor Drop the 90’s outdoor zijn verkrijgbaar zijn via onze website, facebook en alle Primera winkels door heel Nederland.

De minimale leeftijd van Drop the 90’s outdoor is 18 jaar. Wij maken geen uitzonderingen en het is de plicht van de bezoeker zichzelf te informeren betreffende deze informatie. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt wanneer hier om word gevraagd, wordt je geweigerd tot het evenement.

Locatie:
Drop the 90’s outdoor wordt georganiseerd op het welbekende Chasséveld in Breda. Speciaal voor Drop the 90’s wordt dit grote terrein omgetoverd tot 90’s paradise.

Mindervalide
Op het evenement is uiteraard rekening gehouden met mindervalide bezoekers. Zo zijn er invalide toiletten aanwezig en is er ruimte genoeg om rustig te kunnen genieten van het evenement. Er zal geen apart vak beschikbaar zijn voor mindervalide bezoekers. Tijdens het event is het niet mogelijk het evenement te verlaten en vervolgens weer op te lopen.

Muntverkoop
Drinken en eten kan worden betaald met de hiervoor aangestelde munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s, waar contant of met pin kan worden betaald. De munten zijn alleen geldig op zondag 30 juli 2017 tijdens het event en zijn niet inwisselbaar voor contanten na afloop of tijdens het event.

Bereikbaarheid
Het evenement is gelegen in het centrum van Breda en is prima bereikbaar met de auto, openbaar vervoer, te voet of op de fiets.

Auto;
Kom je met de auto, dan zijn er voldoende parkeergelegenheden rond om het evenement.
Parkeren kun je in een van de omliggende parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer;
Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer richting Drop the 90’s outdoor te komen. Vanaf het Centraal Station van Breda is het ongeveer 10 minuten lopen richting de evenementenlocatie. Openbaar vervoer kijk voor je reisadvies op www.ns.nl of www.9292.nl

Fietsen;
Fietsen kunnen gratis gestalt worden in de speciaal geplaatste fietsenstalling naast de evenementenlocatie. Het stallen van je fiets is gratis en op eigen risico! De fietsenstalling zal niet bewaakt zijn.

Kluisjes
Er zullen geen kluisjes aanwezig zijn tijdens Drop The 90’s 2017

Wanneer je Drop the 90’s outdoor bezoekt ga je automatisch akkoord met onze algemene Huisregels en reglement

Heb je nog vragen? Mail naar info@dropthe90s.nl